Friday, July 21, 2006

BLACK SABBATH


Már érik egy hosszabb a magyar külpolitikáról, de - bár nem kérték - azért adok 100 napot, hátha előrukkolnak valamivel. Addig is egy idézet a mai Népszabóból, jó hétvégét!

"Izrael budapesti nagykövetségének közlése szerint, Cipi Livni izraeli külügyminiszter Göncz Kingával tegnap folytatott telefonbeszélgetésén kifejtette, hogy a közel-keleti helyzet csak a Hezbollah lefegyverzésével rendeződhet. Göncz megköszönte a tájékoztatást, megjegyezve, hogy távolról nem könnyű megérteni a helyzetet."

Ti mit gondoltok, van magyar külpolitika? És ha igen mi az? És milyennek szeretnétek látni?

KOMMENTÁLJATOK ITT!

3 Comments:

At 7/27/2006 01:48:00 pm, Anonymous Anonymous said...

Én régóta azon vagyok, hogy a külügy mint olyan nem annyira hiányzik nekük.
Korábbi álláspontomhoz képest, miszerint a külügyből néhány embert a GKM-be raknánk, mások csinálnák a a kult-kapcsolatokat a kultúrális intézetek útján, most még eszembe jutott, hogy néhány KÜM-os kádert be lehetne tolni a HM-be is, de aztán már tényleg zárják be ezt a jajj-kérem-én-nem-is-tudom-van-e-nekünk-ilyen-megállapodásunk-Németországgal sóhivatalt.
Tm

 
At 8/01/2006 03:44:00 pm, Anonymous Anonymous said...

Ezt már hallottam máshol is, hogy nem kell külügy, meg nem kell külpolitikáról beszélni. Ezt most pontosan hogy is értsem, mert nem értem, hogy miért nem kellene valami normális külügyi koncepció egy országnak? B

 
At 6/20/2018 03:41:00 am, Blogger Unknown said...

WWW0620

kate spade outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
raptors jerseys
malone souliers
suns jerseys
canada goose outlet
michael kors outlet
coach outlet online
longchamp handbags

 

Post a Comment

<< Home