Monday, September 25, 2006

FRANK FERENC & TONY BLIAR


A BBC-t is sokszor vádolják azzal, hogy egyre csak "dumbs down", valahogy úgy, mint az iskolák is a világtörténelem kezdete óta egyre csak ócskábbak és színvonaltalanabbak lesznek. Legutóbb már az Economist-ot is hasonló vádak érték, amiért részeletesebb leírást adott egy politikus ruházatáról.

Egy szó mint száz, a BBC Heaven is dumbing down, amint a folyamatnak néhányan talán tanúi vagytok. Íme néhány relevánsnak tűnő címlap Frank Ferenc mesterének pályájáról, azzal a különbséggel, hogy neki ehhez sokkal több időre volt szüksége, mint egy hét...















2 Comments:

At 10/17/2006 01:48:00 pm, Anonymous Anonymous said...

BLOG a NOL-on:

Vitaindító: Petro

A magyar külügyminiszter amerikai látogatása során részt vett egy konferencián Miamiban, amely a kubai rendszerváltással foglalkozott. Amerikai neokon személyiségek (pl Bush öccse), kubai emigránsok és Kelet-Európából olyan politikusok jelentek meg (pl a volt cseh külügyminiszter, a liberális Svoboda), akik már eddig is többször bírálták a Castro-rezsimet.
Szerintem Göncz szándéka méltányolható, de hibát követett el. Több hibát is.
1. Helyeslem, hogy egy elnyomó rezsimet, bármely pontján legyen a földgolyónak, a magyar demokraták nevében a magyar külügy bírál. Mi is örömmel fogadtuk a hetvenes-nyolcvanas években azokat a ritka alkalmakat, amikor az elszigetelt hazai elenzék valamilyen külső biztatást kapott, és ezzel a nyugat valamelyest védte is a rezsim megtorlása ellen a kevés bátor ellenzékit.
2. Nem helyeslem, hogy Miamaiban, Bush cimboráival és az ottani kubai emigránsokkal bratyizik a magyar külpolitika. Ez olyan, mintha egy külföldi államfő a Kossuth téri hugyos forradalom színpadán lépne fel a magyar kormány ellen. Az ember válogassa meg a szövetségeseit.
3. Nem helyeslem azt sem, hogy Kuba bírálata egyedi lépés. Nem jellemző a magyar kormány részéről más, a "mi" szövetségeseink közé tartozó elnyomó rezsimek bírálata. Lehet sorolni a példákat, és tulajdonképpen az Egyesült Államokkal lehet kezdeni...

 
At 3/27/2019 02:28:00 am, Blogger John said...

moncler
gucci outlet store
chrome hearts outlet store
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
stone island sale
nike roshe run
retro 11
nike max
yolo

 

Post a Comment

<< Home